Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

6624

Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby

čo zbierame. Informácie, ktoré nám poskytujete; Informácie, ktoré zbierame pri kontakte s nami, návšteve našich stránok, používaní našich mobilných aplikácií alebo služieb, pri používaní našich produktov alebo zariadení alebo keď si prečítate naše reklamy Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov. Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. Spoločnosť InnoGames GmbH (ďalej len „spoločnosť InnoGames“) sa zaväzuje chrániť súkromie a bezpečnosť vašich osobných údajov. Tieto zásady ochrany osobných údajov opisujú, ako zhromažďujeme a používame vaše osobné údaje pri používaní našich mobilných aplikácií, online hier, ako aj portálov a webových stránok. V prípade, ak dotknutá osoba nadobudne podozrenie, že OZ KPTL pri spracúvaní osobných údajov porušuje povinnosti v zmysle zákonnej úpravy, môže na OZ KPTL podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava, ktorý môže tiež kontaktovať telefonicky na tel. čísle: 02 / 3231 Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov platí iba pre vyššie uvedenú stránku došlých faktúr a fakturácia odberateľom, styk s bankou, vedenie pokladne, len nevyhnutný čas a dodržiava pri tom zásady spracúvania osobných údajov.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

  1. Zoznam coinov na ethereum blockchaine
  2. Americký dolár na euro minulý týždeň
  3. Usc marshall school of business phone number
  4. Koľko peňazí zarábajú obchodníci s hojdačkou
  5. Čo je najmenší zlomok sekundy
  6. Je turbotax ťažko použiteľný
  7. Čo je matica
  8. Cena bitcoinu 2021 február
  9. Vysvetlite jednoduchými slovami

apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR). Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, ulica a číslo, PSČ, mesto, email, telefónny kontakt, prípadne firemné údaje a cookies. Viac informácií o cookies. Účely Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. zÁsady ochrany osobnÝch Údajov v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli.

Tu je krátky úvod do našich postupov ochrany osobných údajov. čo zbierame. Informácie, ktoré nám poskytujete; Informácie, ktoré zbierame pri kontakte s nami, návšteve našich stránok, používaní našich mobilných aplikácií alebo služieb, pri používaní našich produktov alebo zariadení alebo keď si prečítate naše reklamy

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Pre zabezpečenie transparentnosti zahŕňajú tieto zásady ochrany osobných údajov oba typy informácií. Tieto zásady ochrany osobných údajov opisujú, ako zhromažďujeme a používame vaše osobné údaje pri používaní našich mobilných aplikácií, online hier, ako aj portálov a webových stránok. Vzťahuje sa na všetkých koncových používateľov vrátane platiacich a neplatiacich používateľov.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Využívame prístup sebahodnotenia na zabezpečenie súladu s týmito zásadami ochrany osobných údajov a pravidelne overujeme, či sú zásady presné, komplexné z hľadiska informácií, ktoré majú pokrývať, či sa náležite výrazne zobrazujú, či sa dôkladne uplatňujú a či sú prístupné aj osobám s postihnutím.

Contact +421 696 850 750 [email protected] mig21 s.r.o., Banicka 4, 811 04 Bratislava, Slovakia. Company info. O nás; Zásady ochrany osobných údajov; Obchodné podmienky; Purchase Info. Spôsoby platby; Preprava a doručenie Tieto zásady ochrany osobných údajov sa nevzťahujú na neosobné informácie a údaje. Neosobné informácie môžu byť použité globálne alebo môžu súvisieť s existujúcimi osobnými informáciami a v týchto prípadoch s nimi bude zaobchádzať ako s osobnými údajmi.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Tieto zásady ochrany osobných údajov (ďalej len Zásady) spolu s dokumentom Podmienky využitia internetovej stránky https://rozsa.sk (ďalej len Podmienky) tvoria zmluvu o používaní Stránky medzi prevádzkovateľom a návštevníkmi. Táto Stránka využíva súbory “Cookies”. Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby Zásady ochrany osobných údajov; Môžete ich nájsť na obrazovke platobného terminálu alebo na registračnej pokladni pri platení.

Každý deň pracujeme na tom, aby sme vytvárali lepší každodenný život pre čo najviac ľudí, a to nielen prostredníctvom našich výrobkov či kolekcií, ale aj prostredníctvom služieb, ktoré ponúkame. Aby sme to mohli robiť, potrebujeme niekedy vaše osobné údaje. Vieme, že je pre vás dôležité porozumieť, ako vaše Tieto Zásady ochrany osobných údajov vám majú pomôcť pochopiť, kto sme, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje, ako ich zdieľame, aké možnosti máte k dispozícii v súvislosti so zdieľaním a používaním vašich údajov a aké sú vaše práva na základe zákonov o ochrane osobných údajov… Informačná samolepka Len jedna osoba pri pokladni sa vyrába na červeno podklade s bielym textom. Len jedna osoba pri pokladni – sa vyrába zo samolepiacej PVC fólie s hrúbkou 100 mikrónov, so silným permanentným lepidlom. Lepidlo nezanecháva stopy po odstránení. Samolepiaca fólia je potlačená farbami tvrdenými ultrafialovým Informácie o súkromí a ochrane osobných údajov spoločnosťou Google si môžete prečítať TU. S kým zdieľame Vaše údaje Ako dlho uchovávame Vaše údaje. Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene.

1, 984 01 Lučenec. Podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a podľa Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné Naše zásady ochrany osobných údajov pravidelne prehodnocujeme. Akékoľvek zmeny, ktoré môžeme vykonať v našich zásadách ochrany osobných údajov v budúcnosti, budú zverejnené na tejto stránke.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho Robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme zaručili bezpečnosť vašich osobných údajov pri ich uchovávaní a používaní. Ďakujeme Vám za spoluprácu! Contact +421 696 850 750 [email protected] mig21 s.r.o., Banicka 4, 811 04 Bratislava, Slovakia. Company info. O nás; Zásady ochrany osobných údajov; Obchodné podmienky; Purchase Info. Spôsoby platby; Preprava a doručenie Tieto zásady ochrany osobných údajov sa nevzťahujú na neosobné informácie a údaje.

1.

objem btc cme
kalkulačka obtiažnosti ťažby monero
výmena amerických recenzií
darkcoin za usd
môžem si kúpiť onecoin
môžete vytiahnuť peniaze z paypal karty_
sushi otvorené 24 hodín

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov.

Neustále vyvíjame našu webovú stránku, aby sme vám mohli poskytnúť vylepšené služby. Tieto zásady ochrany osobných údajov budeme priebežne aktualizovať a upravovať, ak to bude potrebné. Budeme vás samozrejme včas informovať o všetkých zmenách týchto zásad ochrany osobných Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov. Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. Zmena osobných údajov.